InByVa

Innovative Bygg-Varer

 

 

 

Vi har brukt mange år på utvikling av konseptet, varene og resultatet som vi nå føler oss klare til å presentere i et krevende marked.

 

Like mange år har vi brukt på å finne stødige medarbeidere på alle plan fra grunnprodukt leveranser, produksjon, gjennom kommunikasjon under fremdrift, leveranse stabilitet, sikkerhet og frem til interne aktører for markedspresentasjon for salg. Alle felt har vert underlagt vår klare moral;

ALT FOR SLUTTBRUKER INNEN KVALITET, PRIS, LIVS-SYKLUS, RESIRKULASJON, KLIMA, NATUR OG HELSE.

 

Nå anser vi alle faktorer innen lov & krav samt egen moral tilfredsstillende operativ. Vi produserer dører i sammen med Tyskland & Sverige, Vindu sammen med Tyskland, Sverige & UK, hele boliger i Sverige, alt basert på Norske råstoff for grunnprodukt.

 

Vi har gransket produkt og produksjon i Asia, gjennom mellom Europa inkl Balkan til Norden for vårt resultat av i dag. Alle vurderinger har gått på kommunikasjonsevne og produktresultat samt lojalitet mot sine medarbeidere. Nå har vi de beste resultatene tilgjengelige som våre medarbeidere.

 

Konsernet har i sin ledergruppe kunnskap rundt bygg helhetlig fra grunnsåle til tak med riktig interiør og eksteriør for et komplett resultat på våre tilførsler av artikler og arbeid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


        Gründer